Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

cztery planety w 6 domu!
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12
TEMAT: cztery planety w 6 domu!
cztery planety w 6 domu! 8 mies., 3 tygodni(e) temu  
Witam! Chciałam prosić o interpretację mojego horoskopu natalnego w kontekście zdrowia. Piszę gdyż zaniepokoiły mnie cztery planety w VI domu: Księżyc, Mars, Saturn, Pluton. Wiem, że dom ten łączy się z chorobami. W związku z tym chciałam się zapytać czy skazana jestem na przyszłe choroby czy niekoniecznie.Może są w moim horoskopie takie aspekty, które działają korzystnie. Przyglądając się układowi planet w 6 domu nie widzę, szczególnych ataków, jednak znajdują się tu 4 planety.Gdyby ktoś zechciał coś na ten temat napisać byłabym wdzięczna. Moje pytanie odnośnie chorób poniekąd związane jest też z tym, że w mojej rodzinie wystąpiło kilka przypadków raka. Dlatego też niepokoi mnie taki układ planet.Zastanawiam się również czego mogę się spodziewać jak Saturn będzie przechodził przez mój VI dom... Z góry bardzo dziękuję.
Leda
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: cztery planety w 6 domu! 8 mies., 3 tygodni(e) temu  
Kochana leda, to bardzo powazny problem , o ktorym piszesz.
Ale, zeby cokolwiek odpowiedziec jest po prostu potrzebny radix.
Wiecej planet w jednym domu , trzeba dokladnie sprawdzic w jakim znaku i na jakich stopniach leza , jakie maja aspekty do innych planet, jaka energia sie z nimi wiaze i jak prezentuje sie na zewnatrz.
Najlepiej by bylo gdybys wkleila swoj radix lub podala daty.
Pozdrawiam cie bardzo serdecznie , Antares
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

A jak sama traktujesz swoje ciało? Jak odnosisz się do zdrowia? Czy dbasz o nie?
Stolarz
graphgraph

Myślę, że dbam o swoje zdrowie. Chodzę często do lekarza, robię sobie profilaktyczne badania.
Leda
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/08/28 22:31 Przez Leda.

Zapędy autodestrukcyjne też wykluczasz? Jeżeli w Twoim natalnym jest aż tyle planet w 6 domu, to jego sprawy powinny być dość ważne.

Mogłabyś podać jeszcze przybliżone miasto? Od położenia dużo zależy.
Stolarz
graphgraph

Leda napisał:
W związku z tym chciałam się zapytać czy skazana jestem na przyszłe choroby czy niekoniecznie
Generalnie każdy na coś kiedyś zachoruje. Na coś trzeba umrzeć ;)

Może są w moim horoskopie takie aspekty, które działają korzystnie.
Tak. Mars jest w VI domu w domu swojej radości, co daje realną szansę na to, że będziesz potrafiła rozprawić się z chorobami, które mogą nadejść (podobnie jak u każdego z nas).

Zastanawiam się również czego mogę się spodziewać jak Saturn będzie przechodził przez mój VI dom...
domykania cyklu Saturna

Stolarz napisał:
Zapędy autodestrukcyjne też wykluczasz?
Zapędy autodestrukcyjne nie są w VI domu

Jeżeli w Twoim natalnym jest aż tyle planet w 6 domu, to jego sprawy powinny być dość ważne.
Zapewwne. Mało ludzi w tym wieku pilnuje badań profilaktycznych i często chodzi do lekarza. To może dawać właśnie taki rodzaj "uważności" na sprawy VI-domowe.
Myślę, że dbam o swoje zdrowie. Chodzę często do lekarza, robię sobie profilaktyczne badania.

pozdrawiam Lucyna
lucy
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/08/26 08:55 Przez lucy.
Sól Tobie w oczy a pomiotło w zęby, czego dla mnie życzysz niech do Ciebie wróci. Niech tak się stanie."/

"Zapędy autodestrukcyjne"-miałam na myśli narkotyki, alkoholizm, anoreksja, bulimia, sporty ekstremalne, które w pewnym momencie doprowadzą do punktu kulminacyjnego (choroba, zagrożenie śmiercią, wypadek) i zmuszą do zmienienia swojego postępowania.
Po ich wyeliminowaniu, może zostać nagła, niespodziewana choroba (rak itp.) i mimo profilaktyki nie uniknie się, gdyż to musi nastąpić. Pluton z Saturnem dopadną.^^

Oczywiście to nie musi się obowiązkowo zdarzyć, a energie tego domu mogą ujawnić się w życiu innym sposobem.
Może czeka Cię kariera w medycynie, może będziesz opiekować się osobami niepełnosprawnymi? Może ktoś z twojej rodziny zachoruje, przez co będziesz musiała zmienić swój stosunek do pewnych spraw, zmienić swoje codzienne życie. (np. syn na wózku inwalidzkim).
Stolarz
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/08/26 14:35 Przez Stolarz.

Do góryStrona: 12